Aircooling

TK Stål & Maskiner ApS er en smedevirksomhed i Midtjylland, som har specialiseret sig indenfor højtrykskøling- og befugtningsanlæg. Aircooling er vores eget udviklede højtrykskølingsanlæg og vi har derfor stor ekspertise i anlægget.

Aircooling’s højtrykskøling er et anlæg der via vand kan nedkøle luften eller hjælpe med at styre luftfugtigheden i rummet.

Aircooling fungerer ved at vand under tryk (op til 70 bar) sendes ud gennem dyser monteret på et strengsystem under loftet. Dyserne forstøver vandet og i den proces trækkes varmen ud af luften og dermed køles luften i rummet. Dyserne sidder med en afstand på ca. 2 m. afhængigt af hvilken effekt der ønskes. Vandet er meget fint forstøvet og fordamper inden det når gulvet hvilket gør at rum, inventar eller dyr ikke bliver våde af anlægget. Til nedkøling sendes vandet ud i interval, ved at køre med konstant vandtryk kan anlægget også bruges til overbrusning og/eller iblødsætning af eksempelvis stald eller ridehal.

Aircooling anlægget er også rigtig godt til virksomheder, hvor det er vigtigt at opretholde den rette luftfugtighed. Ved at bruge det sammen med det eksisterende varmeanlæg, kan Aircooling anlægget sørge for den rette tilførsel af vand, så luftfugtigheden holdes på det rette niveau.

Aircooling kan tilpasses dine behov og forhold. Vi hjælper dig gennem hele processen fra projektering af anlægget, over opsætning til vedligeholdelsen af det opsatte anlæg.


Så er du interesseret så ring eller send os en mail og få et uforpligtende besøg af vores konsulent.

Vi har naturligvis døgnservice så skulle der opstå problemer med anlægget kommer vi og servicere det, også i weekenderne.


Her er en lille video om et projekt vi har været med i hos Kim Kjær Knudsen, Store Merløse.

  

Se via menu i højre side mere om løsninger som vi laver indenfor industri og agro