Aircooling hesteavl

Højtrykskøling samt overbrusning til hestestalde og ridehaller giver væsentligt bedre arbejdsbetingelser for både rytter og ikke mindst hest.

Dyrevelfærd kommer mere og mere i fokus og er et område man ikke kommer udenom og her kan højtrykskøling og overbrusning virkelig gøre en forskel!

Højtrykskøling og vandingsanlæg fra Aircooling sænker temperaturen i ridehallen markant på de varmeste dage og giver bekæmpning af fluer og andre insekter i hallen samt stalden.

Med Aircooling højtrykskøling og vandingsanlæg kan flere sektioner køre med forskellige temperaturer på bare et pumpeanlæg.

Ved at time højtrykskølingen og vandingsanlægget kan du vande underlaget i din ridehal, når du ikke bruger den, dvs. at du altid har et perfekt fugtet og ensartet underlag at træne på og ikke skal bruge tid på at flytte, tænde og slukke for vandingsanlægget.

Højtrykskøling / vandingsanlæg til hal og stald,  bidrager med mange fordele for netop din træning:

• Lugt- og luftrensning
  • Miljørigtig fluebekæmpelse, myg og andre insekter
  • Støvebinding i ridehallen, så hesten ikke udvikler luftvejssygdomme pga. støvpåvirkning
  • Automatisk vandingsanlæg og styring af træningsunderlaget i din ridehal
  • Kan køre uafhængigt af eksisterende ventilation
  • Optimal temperaturstyring
  • Befugtning af træningsunderlaget
  • Køling af ridehal, så hesten kan præstere bedre og mindsker væsketab
  • Optimal og miljørigtig dyrvelfærd

Ønsker du et uforpligtende besøg eller tilbud, tryk her!