Aircooling

TK Stål & Maskiner ApS er en smede virksomhed i Midtjylland, som har specialiseret sig indenfor højtrykskøling og befugtning. Aircooling er vores eget udviklet højtrykskøling anlæg og vi har derfor stor ekspertise i anlægget.

Aircooling’s højtrykskøling er et anlæg der via vand kan køle rum ned eller hjælpe med at styre luftfugtigheden.

Aircooling fungere ved at der sættes strenge op under loftet. På disse strenge sidder der dyser med ca. 2 m. afstand. Dyserne forstøver vandet når det bliver sendt gennem dem. I det vandet er forstøvet, trækker det varmen ud af luften og når det sendes ud i interval, køler det luften i rummet. Vandet fordamper inden det når gulvet hvilket gør at rummet, inventar eller dyr ikke bliver våde af anlægget.

Man kan også sætte anlægget til at kører uden interval og derved kan det bruges til overbrusning og iblødsætningen af f.eks. en stald eller ridehal.

Aircooling anlægget er også rigtig godt til virksomheder, hvor det er vigtigt at opretholde den rette luftfugtighed. Ved at bruge det sammen med det eksisterende varmeanlæg, kan Aircooling anlægget sørge for konstant tilførsel af vand, så luftfugtigheden holdes på det rette niveau.

Aircooling kan tilpasses dine behov og forhold. Vi hjælper dig gennem hele processen fra planlægning af anlægget, opsætning til vedligeholdelsen af det opsatte anlæg.


Så er du interesseret så ring eller send os en mail og få et uforpligtende besøg af vores konsulent.

Vi har naturligvis døgnservice så skulle dit anlæg ikke virke korrekt, kommer vi og kigger på det, også i weekenderne.


Her er en lille video om et projekt vi har været med i hos Kim Kjær Knudsen, Store Merløse.

  

Se via menu i højre side mere om løsninger som vi laver indenfor industri og agro